Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
05.03.2022
5% SLEVA NA PRVNÍ NÁKUP
Při vstupu na naše stránky se Vám zobrazí pop-up okno, kde stačí vyplnit Váš email a na něj automaticky zašleme slevový KÓD. Ten stačí zadat při obje... číst celé
05.03.2022
Doprava od 29,- Kč
připravily jsme pro Vás akci na dopravu od 29,- Kč číst celé
03.02.2018
Zdražení dopravy ČP
Od 1.2.2018 se zdražilo poštovné u České pošty a tím jsme museli bohužel zvýšit cenu poštovného i my. I tak se snažíme poštovné nechat nejlevněji co m... číst celé
Zobrazit všechny novinky


 

Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvým e-mailu ( conajdu@seznam.cz) nebo dotazníkem v kontaktech.

Prosíme nezapomeňte uvést přesnou adresu konkurenční nabídky.

www.cibulky.eu

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Ivana Cibuliaková (CONAJDU), se sídlem Filipova 776/8, 63500 Brno, IČ 05306612, zapsaná u MeU Brno,

    • emailovou adresu conajdu@seznam.cz , (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu conajdu@seznam.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Veškeré naše zboží pečlivě fotíme, proto u produktu vždy najdete originální fotografie zboží.

KONTAKTY
Logo
CONAJDU
Ivana Cibuliaková
10:00 - 18:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz