Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Naším cílem je především spokojený zákazník. A zákazník, který levně a výhodně nakoupí, je ještě spokojenější...

Naleznete-li u kteréhokoliv prodejce v České republice zboží levnější než u nás, dejte nám o tom prosím vědět. Pokusíme se Vám dané zboží nabídnout ještě výhodněji, než naše konkurence.

Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvým e-mailu ( conajdu@seznam.cz) nebo dotazníkem v kontaktech.

Prosíme nezapomeňte uvést přesnou adresu konkurenční nabídky.

 

 

 

 

Veškeré zboží máme SKLADEM.

 

 

 

 

Náš nový dopravce

 

 

 

 

 

Při objednávce nad 1500,-Kč do 40 Kg je doprava po ČR

ZDARMA.

KONTAKTY

Ivana Cibuliaková
Filipova 8
Brno - Bystrc
tel: +420 774121086
conajdu(a)seznam.cz

NOVINKY

arr3PůjčovnaDnes jsme do půjčovny zařadili nový výčep. CENA od 180,-Kč/Den... arr3Garance nejnižších cenProtože si věříme a za svým slovem si stojíme, rozhodli jsme se nabídnout GARANCI NEJNIŽŠÍ... arr3Zdražení dopravy ČPOd 1.2.2018 se zdražilo poštovné u České pošty a tím jsme museli bohužel zvýšit cenu poštovného i...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 6 900 Kč (288 EUR)
skladem
Naše cena 1 690 Kč (70 EUR)
skladem
Naše cena 390 Kč (16 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 790 Kč (33 EUR)
skladem
Naše cena 390 Kč (16 EUR)
skladem
Naše cena 390 Kč (16 EUR)
skladem

 


SPOLUPRACUJEME

 

v rámci rodiny CIBULEK. Doporučuji kouknout.

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Ivana Cibuliaková (CONAJDU), se sídlem Filipova 776/8 63500 Brno, IČ 05306612, zapsaná u MeU Brno. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru LPsoft Information Systems s.r.o. , Na Konci světa 498, 250 64 Hovorčovice, IČ: 06070205, DIČ: CZ06070205, Společnost zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 275598. LPsoft Information Systems s.r.o. navazuje na činnost vedenou mezi lety 1998 - 2017 ve formě podnikající fyzické osoby: Ing. Libor Průša - LPsoft, IČ 46020128.
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů