Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.03.2020
Změna služeb !!!!!!!!!!
Vážení zákazníci, ve sledu posledních událostí v ČR jsme byli nuceni zrušit služby: odesílání zboží na dobírku platba v hotovosti odeslání zboží... číst celé
19.11.2017
Garance nejnižších cen
Protože si věříme a za svým slovem si stojíme, rozhodli jsme se nabídnout GARANCI NEJNIŽŠÍ CENY. Naším cílem je především spokojený zákazník. A zákaz... číst celé
03.02.2018
Zdražení dopravy ČP
Od 1.2.2018 se zdražilo poštovné u České pošty a tím jsme museli bohužel zvýšit cenu poštovného i my. I tak se snažíme poštovné nechat nejlevněji co m... číst celé
Zobrazit všechny novinky


Naším cílem je především spokojený zákazník. A zákazník, který levně a výhodně nakoupí, je ještě spokojenější...

Naleznete-li u kteréhokoliv prodejce v České republice zboží levnější než u nás, dejte nám o tom prosím vědět. Pokusíme se Vám dané zboží nabídnout ještě výhodněji, než naše konkurence.

Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvým e-mailu ( conajdu@seznam.cz) nebo dotazníkem v kontaktech.

Prosíme nezapomeňte uvést přesnou adresu konkurenční nabídky.

 

 

 

 

Veškeré zboží máme SKLADEM.

 

 

 

 

Náš nový dopravce

 

 

 

 

 

Při objednávce nad 1500,-Kč do 40 Kg je doprava po ČR

ZDARMA.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Ivana Cibuliaková (CONAJDU), se sídlem Filipova 776/8 63500 Brno, IČ 05306612, zapsaná u MeU Brno. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru LPsoft Information Systems s.r.o. , Na Konci světa 498, 250 64 Hovorčovice, IČ: 06070205, DIČ: CZ06070205, Společnost zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 275598. LPsoft Information Systems s.r.o. navazuje na činnost vedenou mezi lety 1998 - 2017 ve formě podnikající fyzické osoby: Ing. Libor Průša - LPsoft, IČ 46020128.
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
KONTAKTY
Logo
CONAJDU
Ivana Cibuliaková
10:00 - 18:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.